Η ενασχόληση του Χρήστου Χασιώτη με την παραγωγή ξεκινά το 1962 στην οδό Αισχύλου 37, στο κέντρο της Αθήνας, οπου μέχρι τότε ασχολείτο με το εμπόριο τυροκομικών προϊόντων. Εκεί αφού προμηθεύτηκε ένα βουτυροβάρελο χωρητικότητας 100 kg ξεκίνησε την παραγωγή βουτύρου. Παρέμεινε στο χώρο αυτό μέχρι το 1969, οπότε και μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτήριο 880 τμ. στην οδό Αγ. Γεωργίου 28, στο Μαρούσι. Το 1970 ταξίδεψε στην Γερμανία απ' όπου μετέφερε τεχνογνωσία καθώς και εξοπλισμό για την μονάδα του. Εως το 2004, στηριζόμενος στην εμπειρία που αποκτούσε με την πάροδο του χρόνου, παρήγαγε βούτυρο εξαιρετικής ποιότητας. Σήμερα η επιχείρηση διαθέτει από ένα πιλοτικό βουτυροβάρελο Egli Ελβετίας χωρητικότητας 10 κιλών κρέμας μέχρο ένα Laghi Ιταλίας χωρητικότητας 1400 κιλών κρέμας γάλακτος.

 

Απο τις αρχές του 2010 η ατομική επιχείρηση μετετράπη σε Ο.Ε με εταίρους τον Φαίδωνα & Βεατρίκη Χασιώτου.

 

Η φιλοσοφία της επιχείρησης στηρίζεται στην παραγωγή και συσκευασία αγνής ποιότητας προϊόντων σταθερής γεύσης με ανταγωνιστικές τιμές.

 

Οι κύριες δραστηριότητες της επιχείρησης είναι παραγωγή βουτύρου και τυριού κρέμας.

 

Τα προϊόντα της επιχείρησης διοχετεύονται κατά κύριο λόγο σε εταιρείες διανομών  πρώτων υλών αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής & τροφίμων και εργαστήρια & εργοστάσια παραγωγής προϊόντων ζύμης.

 

Η επιχείρηση  πιστεύει οτι η επιτυχία της βασίζεται στον αρμονικό συνδυασμό τριών βασικών στοιχείων

 

  • Την επιλογή ανωτέρας ποιότητας πρώτων υλών

 

  • Την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει με την πάροδο των χρόνων

 

  • Τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και εξοπλισμό παραγωγής που χρησιμοποιεί και συνεχώς ανανεώνει.

 

 

 

 

 

Παραδοσιακά προϊόντα.

Εργαστήριο γαλακτοκομικών

kissavos ®